romania
Bine ați venit la

Pensiunea COROANA REGALĂ

o ședere plăcută la pensiunea noastră deschisă din 2002

Designul și confortul sunt combinate perfect aici, deoarece ne pasă de bunăstarea dumneavoastră – toate materialele folosite pentru decorarea camerei sunt prietenoase cu mediul, iar controlul individual al climatizării poate fi reglat cu precizie în funcție de grad.

Personalul nostru prietenos și profesionist vă va sta la dispoziție în mod eficient, în cel mai bun mod discreționar, pentru a vă oferi o ședere confortabilă.

Rezervă-ți vacanța sau evenimentul cu noi – și verifică ofertele noastre speciale – pentru a experimenta tot ce este mai bun la pensiunea noastră frumoasă.

Terasa noastră amenajată pentru săli de conferințe este atât impresionantă, cât și flexibilă. Designul interior superior, atmosfera cu lumina naturală a soarelui fac o alegere la fel de populară pentru petreceri și alte evenimente personalizate ca și pentru afaceri.

Camere

Confortul, liniștea și mediul natural se îmbină perfect aici, pentru că ne pasă de bunăstarea ta.

Barul Nostru

bar

50 +

Băuturi fine

350 +

Clienți Mulțumiți

Avem unul dintre cele mai bune baruri din zonă. Și deși suntem flatați să auzim asta, credem că fiecare oaspete trebuie să-și formeze propria părere.

Tot ceea ce contează pentru noi este ca oaspeții noștri să se simtă confortabil în barul nostru. Ne dorim ca ei să se bucure de băuturile și conversațiile lor și suntem bucuroși să invităm pe toți să se relaxeze în canapele noastre confortabile și să încheie seara cu o băutură specială.

Luxoasele Camere

Credem în funcționarea în armonie cu natura. Când acest lucru este realizat, totul vine de la sine – acesta este cel mai bun lucru pe care îl veți experimenta dacă rămâneți aici.

Servicii de Calitate

Una dintre filozofia de bază pentru orice fel de vacanță și plăcere este calitatea – fiecare lucru trebuie să fie setat pentru confortul, satisfacția și experiența dvs. memorabilă.

Free Wifi

Pensiunea noastră oferă conectarea la internet prin rețea WiFi sau in cameră prin rețeacu cablu.

Free Parking

Pensiunea noastră oferă parcare gratuită păzită cu camere video, așa că mașina dvs va fi în siguranță.

Coffee Maker

Pensiunea noastră vă oferă pe terasa pensiunii aparat de cafea pentru a avea diminețile pline de aromă.

CCTV

Pensiunea noastră este supravegheată 24/7 de camere video, așa că puteți să vă relaxați în siguranță.

Divertisment & Evenimente

  • Când vine vorba de viaţă de noapte şi de petrecere, orădenii sunt în top. Fie că îţi doreşte să participi la o petrecere selectă sau doar să te zbengui cu prietenii pe ritmuri incendiare, în Oradea vei găsi cu siguranţă un local pe gustul tău. Vino şi petrece alături de noi până dimineaţă!
  • Când vine vorba de concerte, Oradea are ce oferi: de la concerte simfonice pe scena Filarmonicii de Stat, până la concertele celor mai îndrăgite trupe atât româneşti cât şi străine, pe scenele localurilor din oraş sau în cadrul festivalurilor în aer liber, organizate cu ocazia diferitelor evenimente.
  • Cinema Palace are şase săli moderne, toate dotate cu proiectoare Sony Digital 4K de ultimă generaţie, şi oferă, într-o ambianţă confortabilă şi modernă, o experienţă cinematografică unică.
  • Băile termale sunt o capodoperă arhitecturală magnifică, cunoscută la nivel internațional.
  • Atmosfera unică și apa foarte mineralizată care iese din izvorul termal la o temperatură plăcută de 37° Celsius fac din timpul petrecut în băi o experiență profund relaxantă.
  • Datorită conținutului ridicat de săruri minerale, medicii interniști recomandă pacienților tratamentele sau curele cu ape din băile termale.
  • Răsfățați-vă cu un tratament SPA revitalizant la centrul spa din apropiere, la doar 800m de pensiunea noastră .

Spa / Wellness Center

Nu ezitați să ne sunați. Nu o să vă pară rău că ne-ați ales pe noi.

(+4)0742437881